Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #9

Kus práce za námi a ještě větší před námi! „Dozrál čas, abychom se vrhli na jídelníček, který by si měl všechno pamatovat a uměl to i patřičně využívat,“ jsme si řekli před Vánocemi… Ha a je to tady! Vypustili jsme právě první část databáze jídel, která umí lecjaké vychytávky pro usnadnění, a je také velmi důležitá proto, abychom se mohli přátelit a propojovat s dalšími užitečnými aplikacemi.

Naši úžasní klienti už teď najdou ve své databázi všechna jídla, co kdy svým hostům nabídli, včetně jejich cen a označení. A ti co jimi nejsou, mohou tiše závidět 🙂 Nově se ke každému jídlu může přidat celková výživová hodnota a její rozklad na sacharidy, tuky a cukry. Chytrý čtenář se dovtípí proč… Ano, ano, Lunchdrive bude tento rok umět i hodně zajímavé funkcionality.

Když se nyní pustíte do jídelníčku, našeptávač nabídne již uložená jídla, vy si z nich hned vyberete a usnadníte si tak zase móóóře času. S databází jde pracovat ve velkém, můžete si ji kompletně stáhnout do excelu, upravit a zase nahrát zpět. Klienti noví si zase za 3 vteřiny databázi mohou do profilu nahrát 🙂 Vše o ní najdete v naší znalostní bázi a jestli Vás něco zajímá, stačí se ozvat na naše staré dobré kontakty +420778400740 .