Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #4

U nás v Lunchdrive.cz jsme prostě posedlí tím, abychom vytvořili naprosto jednoduchý a dokonalý systém, který uspoří každou vteřinu vašeho času. Proto se náš Tomáš vrhnul do dvou nových vychytávek a tady jsou:

Posílání jídelníčku

Odteď už je to jen na jedno kliknutí, z jednoho místa. Žádné maily kolem. Důležité ale je zaškrtnout tuto možnost v nastavení vašeho klienta.

Funkci samotnou najdete ve volbě vytvořit jídelníček. Jakmile ho zveřejníte na celý týden, stačí pak už jen kliknout na symbol mailu vedle označení příslušného týdne a systém jídelníček automaticky rozešle všem firemním správcům, na které máte zadané emaily. Prosté, že?  A kolik to ušetří času!

Platby po uživatelích

Tuto funkcionalitu ocení ti z vás, kteří dodávají obědy i nefiremním klientům. A není vás málo. Funkci využijete, jak při dodávkách jídel do škol a školek, tak při dodávání krabičkových jídel či diet. Platby po uživatelích aktivujete v základním nastavení klienta, kde si jedním klikem zaškrtnete tuto možnost.

Vyúčtování po jednotlivcích pak kdykoliv najdete v podrobnostech klienta (symbol dolárku), který rozkliknete a uvidíte sjetinu jednotlivých uživatelů v měsíčních součtech.

Tento podrobný výpis po uživatelích můžete i stáhnout pomocí tlačíka  xls export v pravém dolním rohu obrazovky a dále s ním pracovat, či jej zaslat účetní.