Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #8

HIP HIP HURÁ. Máme tu opravdu velkou věc! Online platby. Dlouho jsme zvažovali a řešili, s kým a jak se propojit a nakonec jsme se rozhodli pro platební bránu Stripe.

Jsou jedni z největších poskytovatelů platebních bran na světě, znali jsme se dobře z jiného našeho amerického projektu a hlavně mají jednu z nesporných výhod. Provedená platba v českých korunách nejde přes nás, ani přes žádného prostředníka, ale rovnou k Vám. Nebudeme Vám platby přeúčtovávat, přeposílat, ani zadržovat. Každý den uvidíte celkové stavy účtu v Lunchdrive i Stripe účtu, odkud si je můžete dle potřeby přeposílat na svůj běžný firemní účet. Nic víc, nic míň. 

Vaši klienti si mohou uložit platební kartu do profilu a dobíjet kredit dle potřeby v průběhu měsíce či jednou za měsíc. Prostě tak, jak obě strany potřebují. Když bude mít Váš klient objednáno i zaplaceno na 14 dopředu, a pak si bude muset jídla odhlásit, provede to jednoduše. Zruší objednávky, jak je zvyklý a peníze mu zůstanou na účtu jako kredit na příště.  

Celý návod, jak na online platby, najdete v naší znalostní bázi. Obchodní podmínky tady a podmínky užití zde. 

Stripe má jednu jedinou mouchu a to, že je v angličtině. Ale zase ohromné plus, že nastavení je opravdu jednoduché. Část našich klientů nelenila a když se před týdnem funkcionalita v systému objevila, zřídili si účet na to šup a už přijímají první platby od svých zákazníků. S otevřením stripe účtu a jeho nastavením, rádi pomůžeme, stačí se ozvat na naše staré dobré kontakty +420778400740 .

Tak pojďte do toho!