Expedice jenom více aneb v Lunchdrive se podklady tisknou sami

Připravovat a tisknout ručně podklady k expedici je krásná zbytečná práce, která zabere v lepším případě desítky minut a v tom horším klidně hoďku a půl. Nejlepší na ní ovšem je, že se neustále opakuje. Dokola. Pořád. Každý den. Trochu sisyfovská práce, kterou nikdo nikdy neocení, ale všichni ji chtějí. To Vy ale znáte moc dobře sami, že? 🙂  

A my se ptáme, proč to děláte? Proč jste zapykaní Vy nebo Vaši zaměstnanci touhle otravnou otrockou prací? Když můžete ke každé objednávce, ať je to jedno jídlo na adresu nebo 40 objednávek na firmu, vytisknout všechny formáty rovnou z Lunchdrive?  

A4 dodací listy pro firmy, co to mají rády

“A dodací list mi příště přivezte”, zašvitoří paní z firmy plné kancelářských hladových krků, kam jste právě dovezli jídlo. Nahodíte úsměv číslo 3 a emočně se děje opak 🙂 Určitě se bude ještě jednat o dámu, která objednávky pořád mění a tudíž se to nedá vytisknout den předem. Protože se to bude muset tisknout určitě znovu! A my víme, že takových dam i pánů je spousta po celé naší krásné zemi.

Proto klasický dodací list se všemi zákonnými náležitostmi s vyčíslením hodnoty jídel, IČem, DIČem, jednotlivými položkami, poznámkou zákazníka, místem pro razítko a podpis vyplivne na 1 klik pro všechny, jednoho nebo jakýkoliv počet Vašich klientů Lunchdrive na kterýkoliv zvolený den. 🙂 Bonus navíc je informace o datu a času tisku, aby se náhodou nezamíchal dodací list starší verze na expedici. Jojo… Snažíme se fakt vychytat všechny možné šotky naschválníčky.

Zjednodušený dodák na termotiskárnu

Přicvakávat sešívačkou na papírovou tašku řidiči klasický A4 dodací list se třemi položkami je nejen nešetrné, ale i neekologické. A to my nemáme rádi. Tak jsme řekli DOST! Termotiskárnu má skoro každý, štočky papírů jsou v nadlimitní stavech ve skladech. Vytisknout tak dodáky v menším formátu, aby se řidič lépe orientoval, viděl na první dobrou číslo zákazníka, jeho adresu a poznámku, se prostě vybízelo nakódovat do systému. Dobře, ať nekecáme zas tolik, vymyslel to pan Prouza z Jídelny Traktorka! Velké díky a zdravíme do Znojma! 

Photo by Jon Tyson on Unsplash

Etikety, štítky, lepíky na krabičky

Na rovinu. Teda nebylo to na dvě hoďky práce oproti původnímu plánu, aby všechna ta data o objednávkách seděla na formát jednoho štítku a tisklo se to všem správně. Ale stálo to za to. Když si totiž představíte, že budete neustále kopírovat každý den 200 záznamů o objednávkách na 200 štítků, tak je to fakt na odstřel nebo tři hodiny práce denně výpomoci na DPP. 

A to se v Lunchdrive nemusí. Jak si na to všichni pěkně rychle zvykli, panečku! Naši klienti si vytisknou po uzávěrce etikety, polepí krabičky a mají hotovo. Na každém štítku je jejich kontakt, den, informace o datu spotřeby, do kolika stupňů jídlo uchovávat, název jídla, jeho označení, poznámku zákazníka. Největší vychytávkou mezi námi je jejich jméno na etiketě. Jasně trochu školka, ale už se nikdy nestane, že si kolegové v práci “náhodou” sáhnou po objednávce toho druhého, co zrovna sedí v zasedačce, protože klasiky to jeho vypadá líp… Jak prosté, že? 

Etikety Lunchdrive na obalech Vaše Dobrá Kantýna

Všude jinde by se skončilo…ale my pokračuje naší expediční krasojízdou! 

Ze systému tisknete navíc souhrn tras pro každého řidiče, souhrn objednávek na výdejnu/okénku, když jich máte víc, tak na každou samostatně. Samozřejmě, že tisknete také denní přehled objednávek pro kuchaře a vychytávčičkou je i týdenní přehled, který dává 83% výhled objednávek Vašich zákazníků na týden dopředu. Takže nákupy, suroviny, lidské zdroje naplánujete na nadcházející týden ruk cuk. 

Sečteno, podtrženo. V Lunchdrive máte excelentního expedičního pracovníka (tzv. EEP:) s nulovou chybovostí k dispozici 24/7 komukoliv z týmu. Za měsíční mzdu tak směšně nízkou, že by odbory dostali infarkt a na MPSV všichni upadli do mdlob a už se nikdy neprobrali…

Takže na co ještě čekáte? Jděte do Lunchdrive. A hned!