Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #13

Nejdřív jsme plánovali, pak namysleli, kódovali, pak jsme testovali jako o život, aby neunikl sebemenší bugík, jak říká náš milý klient, pan Malina. Tunili jsme prostě a jednoduše systém, abychom dostáli slibům a první část docela velkých věcí je venku! A ne, že řeknete: „Fuj třináctka – tak tu nechci!“ Tohle totiž určitě chtít budete a začnete je hned používat!

Vlastní uzávěrka

Tramtadádá! Ano, konečně máte možnost si i mimo standartní uzávěrku nastavit jakoukoliv jinou. A to i do minulosti či budoucnosti poměrově k vlastní uzávěrce. Prostě, když budete potřebovat na jakýkoliv den mít uzávěrku o několik hodin či dní dříve. Nastavíte si to k danému jídlu. Takže už budete stíhat upéct kvasové chleby i bagety, dezerty budou chladnout v lednici a pomalu pečená masa budou mít svůj potřebný klid také. Poznámka pod čarou: Systém upřednostňuje čas a ne počty porcí. Takže si i s tímto můžete v praxi pohrát. Přesná nápověda here.

Jídelníček se připravuje na další funkce

Změny se v jídelníčku, i když to na první pohled vůbec není znát, nastaly také. Připravujeme s ním ještě velké věci, ty ale zůstanou na chvíli pod pokličkou. 🙂 Důležité je zmínit, že se při zopakování označení jídla i jeho slovního popisu v jednom dni dozvíte tuto informaci hned a ne až při uložení jídelníčku. Vyskočí na Vás červené upozornění ještě před uložením a řekne Vám, že takto tedy ne… Opravdu to tak musí být, aby se mohlo s každým jídlem poté navázat na další užitečné funkcionality. Za to upozornění dopředu jste určitě také rádi, protože dřív jsme Vás upozornili na chybu až po zveřejnění jídelníčku a občas i s tím i něco smázli z právě připraveného jídelníčku. Tak zlí jsme na Vás byli. My se k tomu ale potupně přiznáváme, a taky k tomu, že na takové drobnosti v systému myslíme a věnujeme jim čas. Prostě chceme být the best of system!

A nebojte neuslyšíme se až za měsíc, ale mnohem dříve! Další část novinek se totiž třepe na testovacím Lunchdrive a nemůže se dočkat, až bude venku!