Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #7

Někdo v létě výletoval, dovolenkoval a užíval si, ale my ne! My jsme makali a dali dohromady spoustu nových vylepšení, vychytávek a funkcionalit. Trochu kecáme, taky jsme si užívali. 🙂 Naše posedlost efektivitou a dokonalostí systému nás ale nenechala jen tak polehávat u vody! Dali jsme si programátorské závody 🙂

Nahlížení a editace jednotlivých uživatelů

Nově jsme přidali funkci vyhledávání uživatelů napříč všemi klienty. Tuto funkci oceníte, až si bude chtít Karel Techtle změnit email nebo cokoliv dalšího u svého uživatelského účtu. Kouzelné modré tlačítko najdete ve svých klientech. A více o něm klasicky v nápovědě.

Importy a exporty

Při zakládání firem se často stane, že je potřeba do systému dostat stovky strávníků. Náš Tomáš to sice uměl velmi dobře, ale doznal, že bychom si tuhle práci mohli odmakat sami. 🙂 A proto nám místo svačiny naprogramoval importy a exporty uživatelů. Přidávat a editovat se lehce dají nekončící řady zaměstnanců, jejich maily, hesla i nároky na příspěvky. A to všechno na tři kroky. Jediné, na co fakt nesmíme sáhnout, je ID uživatele. Přes to prostě nejde kód!

Úplně stejně se pak dají naimportovat i samotní klienti, ať jich bude pět nebo pět set. A nejen pro restauraci u Poláčků. Pro všechny.