Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #15

Plácáme se po zádech, protože jsme konečně vypustili první část obsáhlé a velmi zásadní funkcionality obrázků. Fotky se spravují z databáze jídel a dejte si pozor, jednu můžete použít i k více jídlům. Fotky můžete či nemusíte používat, nebo třeba oboje. Fantazii se meze nekladou a třeba pro sezónní nabídku nebo nějaký speciál to může vyšroubovat zájem klientů, který se projeví ve vyšších tržbách. A o to přeci jde, ne?

Moc dobře víme, že mlsný digitální zákazník je čím dál víc náročnější, takže si vybírat bude moci z vašich perfektních fotografií. Také ledacos vidíme, sledujeme a měříme, takže určitě vám ke konci roku podáme report, co to se zákazníky udělá a jak to ovlivňuje jejich chování a nákupy. Takže, směle do toho! Funguje to na týdenní i stálou nabídku a návod máte zde 🙂

Další velkou věcí, která přispěje k lepší orientaci klientů jsou nové ikonky k jídlům. Sezónní, farmářské, novinky ale hlavně bezlepkové i bezlaktózové ikonky mají nový vzhled. Zobrazují se jak na webu, tak v aplikaci i v rozesílaných jídelníčcích.

Poslední důležitá funkcionalita, která bude pomáhat v třídění jídel i orientaci zákazníka jsou kategorie. Můžete si vytvořit skupiny i podskupiny, podle toho, jestli vaříte, pečete nebo třeba chcete oddělit nabídku od sebe pro lepší přehlednost. S databází jídel se totiž ještě budou dít velké věci 🙂

Jojo, ono se může zdát, na první pohled, že toho není tolik, upravil se ale obrovský kus části systému pro objednávání z několika pohledů a přístupových rolí. Takže velká věc je za námi a obří kus před námi.

Brzy na viděnou! Novinek teď bude tolik, že budete naprosto ohromeni!

Amaze GIF - Find & Share on GIPHY