Propojení s docházkovým systémem Giriton

Spolupráce dávají smysl a když se potkají dva smysluplné projekty, dvojnásob. Podařilo se nám úspěšně propojit náš Lunchdrive s docházkovým systémem Giriton pomocí REST API. Systémy fungují jak samostatně, tak společně a naprosto bezchybně, to už jsme si ověřili v praxi 🙂

Stačí si otevřít účet na Lunchdrive, nastavit jej dle potřeb a nechat ho propojit s účtem Giritonu. Terminálové řešení pak umožní objednávat jídla přímo v terminálech Giriton bez potřeby využívat objednávkový terminál Lunchdrive. Zaměstnanci si tam pohodlně objednají jídla i přes Giriton panely a se stávajícími RFID čipy, kódy či otisky prstů.

Jakmile se zaměstnanec zavede do docházky GIRITON do daného střediska, za 5 minut se objeví i v systému Lunchdrive. Stejně se propisují i data o odebraných jídlech z Lunchdrive do Giritonu, kde se porovnávají nároky na dotaci zaměstnavatele a propsání informace do přehledů pro mzdové účetní. No, není to paráda? 🙂

Pokud bude třeba rozdělit zaměstnance do více skupin podle různých hladin příspěvků, plateb kredity či podle IČO zaměstnavatele, stačí v Lunchdrive vytvořit jednotlivé klienty a spárovat je se správným střediskem v Giritonu. Vše se pak synchronizuje na pozadí samo a za definovaných vlastností klienta.

Často v praxi naráží firemní kantýny i na to, že stravují i zaměstnance naprosto odlišných firem, kterým už docházku neřeší. I to umíme odbavit. Správce účtu zavede firmy a její zaměstnance pouze do systém Lunchdrive a z něj pak mohou zaměstnanci externích firem jídla objednávat. Oprávněná osoba pak externím firmám 1x měsíčně z Lunchdrive pošle faktury a je vše vyřešeno. Stejně tak se dají přidat firemní oprávnění dané firmě a ta si bude zaměstnance sama spravovat. Nic víc, nic míň.

Synchronizace účtů probíhá po 5 minutách a veškerá data se tak udržují naprosto aktualizovaná.

Tuhle velkou věc si nenechali ujít ani ve Forbesu, článek si přečtete, stojí za to. Je to totiž událost na poli brněnských startupů!