Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #18

Několikaměsíční maraton vývoje, testování a vylepšování uživatelského zážitku se dostal do cílové rovinky! Učinili jsme obrovský krok kupředu a obohatili jsme Lunchdrive o jednu z nejvíce požadovaných funkcionalit. Uživatelské role!

Administrátor účtu může nově přidávat ke svému účtu podřízené role, které umožňují buď nahlížet či editovat různé části systému.

Jedno z nejnižších oprávnění pro kuchaře slouží pouze pro nahlížení do objednávek jednotlivých dní či týdnů a zobrazení již zveřejněného jídelníčku. Do jiných sekcí daná role nemá kuchař čtení přístup.

Pokud chcete, aby měl kuchař možnost nahrávat jídelníček a upravovat objednávky, přidejte mu oprávnění kuchař editace. Bude moci editovat jídelníček, databázi jídel a upravovat objednávky v celém účtu i po uzávěrce.

Řidiči? I na ty jsme mysleli, mají oprávnění pro zobrazování objednávek v trasách a mohou teď v klidu rovnou z aplikace rozvážet, volat zákazníkům a rozjet si v mapy.cz svou trasu 🙂 Nikam jinam je tímto oprávněním nepustíte…

Terminály ocení všichni, kteří nemají uzamčené počítače na full screeny. Oprávnění terminál na výdej i objednávky. A dále se už nedostanou. Stačí vytvořit roli terminál a pak odhlásit a znovu přihlásit terminály na zařízení. Zde je článek s kouzelnou URL adresou na reset.

Účetní nechtějí vidět jídelníčky, databáze, objednávky, ale zajímají je jen čísla vyúčtování, zálohy, platby a zálohy obalů. I pro tyto duše s ekonomickými zájmy máme řešení. Role účetní.

Dobré duše provozních musí umět v účtu naprosto vše, proto mají oprávnění všech výše uvedených rolí.

Jako ochutnávku přidáváme video, co vidí, ehm, tedy spíše nevidí 🙂 role kuchař čtení:

Klasickou nápovědu najdete v naší znalostní bázi a věříme, že si naše nová oprávnění užijete! Budeme rádi za feedback a také případné náměty na nové role!