Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #17

Lunchdrive čím dál více oslňuje svou jednoduchostí a unikátností firmy a výrobní závody, které potřebují řešit rychle a elegantně stravování svých zaměstnanců. Do vývoje se tak musí přidávat i funkcionality, po nichž i jejich srdce prahne. A tak se zrodila…

Burza jídel!

Burzu jídel mohou využívat všichni zaměstnanci ve všech skupinách, kterým se burza nastaví i s vlastní uzávěrkou. Ta může být jednotná, či rozdílná, prostě tak, aby se dalo vyjít vstříc kuchyni, jednotlivých oddělením firmy a případně velkému výrobnímu provozu. Stačí ji jen zapnout a nadefinovat v profilu klienta a zaměstnanci daných skupin mohou vkládat jídla do burzy, které jsou již po uzávěrce a nabízet je anonymně svým kolegům. Jídlo vložené do burzy, které si nikdo nepřevezme, klasicky zůstává původnímu zaměstnanci.

Přesun strávníku mezi skupinami

Tak toto byl tzv. vývojářský špek 🙂 Jednou za čas se totiž stane, že personální oddělení potřebuje přesunout zaměstnance ze skupiny Ááá do skupiny Béé. A většinou to není první den v měsíci, ale většinou desátý den a zaměstnanec už má odebraná jídla i objednaná jídla ve skupině Ááá. V tu bylo na půl hodiny v Lunchdrive vystaráno. Jenže my jsme řekni NE. My nechceme, aby tím zbytečně někdo trávil čas. Takže, jakmile na toto přijde, stačí kliknout u daného zaměstance na ikonku přesunu, zadat, kam má nově a hlavně od kdy patřit. A hotovo.

Drobné úpravy, které ale stojí za řeč

V jídelníčku jsme povolili propsání dvou stejných jídel za den, zůstává ovšem platná podmínka, že musí zůstat jiné označení. Vycházíme tím vstříc dvousměnným provozům, aby se jídlo k obědu, mohlo objednávat i na večeři pro zaměstnance na odpolední. Usnadní se tak příprava v provozu při výdeji jídel.

Pokud v jídelníčku nevyplníte na jakýkoliv den meníčko a uložíte nabídku, budete moci jednoduše šablonu vyvolat znovu. 🙂 Takže už žádné klikání na přidávání řádků!

Strávníkům jsme vylepšili email se zapomenutým heslem. Nyní se kliká na tlačítko, button, chcete-li, někteří totiž občas měli problém klikat na odkaz. 🙂

Také jsme ukotvili nadpisy řádků v platbách a vyúčtování, protože s nárůstem klientů rostou i řádky a vyúčtování, tak abyste se v nich dobře orientovali!

A to je vše přátelé 🙂 Další velké funkce již brzy přibudou ve vašem Lunchdrive účtu.