Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #20

Jaro o sobě dává vědět v plném proudu, všude se zelení a ani v Lunchdrive se nelení. Čtěte, co je u nás/u vás nového v aplikaci Lunchdrive.

Nová uživatelská oprávnění

Nové role najdete v administrátorském účtu, kdyby náhodou někdo nevěděl, tak správa profilu a nabídka uživatelé. Že nevíte? Tady přímý odkaz.

Správce objednávek 

Styčný důstojník pro objednávání jídel ve firmě si zasloužil své vlastní oprávnění s názvem správce objednávek. Může mrknout na jídelníček, který nemůže měnit, ale za to může do budoucnosti i minulosti změnit všem strávníkům v účtu jejich objednávky. Nic víc, nic míň. A o to šlo především. Vytvořit uživatele, přidělit oprávnění, zvolit heslo nebo poslat pozvánku na e-mail. A je to. Dělba práce musí být! 

Strávník – platba kartou 

Jelikož se ve firmách rozmáhá online placení rychlostí blesku, přidali jsme oprávnění, kdy strávník jako jediný uživatel klientského účtu získá jednodušší rozhraní. Bez terminálu, správy svých zaměstnanců, může si dobít kredit, vidí své účtenky a to je to, co ho zajímá. Stačí firemnímu strávníkovi daného účtu změnit uživatelskou roli a je to. 

Importy a exporty klientů a uživatelů 

Importy a exporty dostaly také novou úpravu, znemožnili jsme nahrávat formáty, které si s excelem neporadí 🙂 Jojo, prostě někdo tam zkusil nahrát i pdfko a jelikož o všem víme v chybových hlášeních, tak jsme to zákazali.  

Nicméně veškerá data můžete na 1 klik pro všechny parametry strávníků i klientů libovolně v jedné dávce pomocí importu měnit. A jelikož opakování je matka moudrosti, vždy mějte na paměti pravidlo vyexportování/stažení aktuální tabulky, kterou budete měnit. Více v nápovědě, jak na klienty, tak pro strávníky.

Chytrý přehled objednávek zobrazení druhu obalu

I řidič musí být v obraze, to je jasné. Přidali jsme proto sloupec s možností zobrazit druh obalu, aby i řidič ve své trase věděl, kam v autě rychle sáhnout když máte expedici rozdělenou na druhy obalů. Takže kliknout na tužtičku, uložit volby do prohlížeče, a je to navždy.

Terminály

Frčí, vydávají jídla jako o život každý boží den, ale i oni potřebují občas trochu poštelovat, aby se zbytečně nikdo ničím nezabýval, nikam nemusel dodatečně klikat a vše se samostatně obavovalo.

Souběh vydávání více chodů

Pokud využíváte vydávání jídel v průběhu dne, můžete si nastavit ve filtru výdejního terminálu souběh výdeje. Ideální, pokud se vydává najednou odpolední svačina s večeří. Nastavíte a vydáte rovnou oba dva chody.

Obal do krabičky k doobjednávce

To je tak, když si někdo neobjednává předem a pak si ještě chce jídlo nechat zabalit. Doteď musela obsluha tuto změnu zaznamenávat na papír a pak druh obalu překlikat, aby se k dodatečně vydanému jídlu obal připočítal. My jsme ale řekli NE. Pokud tedy přijde strávník a chce si jídlo odnést domů, do kanceláře, do Podolí. Může, obsluha klikne na nabídku do krabičky a automaticky se cena obalu naúčtuje.

A má ho tam!

Tak pěkný den, přátelé!