Stálý host je pro každý gastro provoz skvost

Stálý host je skvost. O tom není sporu. Čím více takových skvostů podnik má, o to klidnější má majitel spaní. Každý chce mít přeci přes obědy i večeře vytížený podnik spokojenými hosty.  Jenže ono se občas těžko rozhoduje, kolik porcí jednoho či druhého na pondělí navařit. Nejhorší je totiž pohled na natěšeného hosta, který se právě dozví, že už není ani svíčková a ani vrabec…Obzvlášť, když se přesně takhle smutně na jídelní lístek dívá stálý zákazník. Jelikož tonoucí se stébla chytá, padne ještě kontrolní dotaz na obsluhu. „Není opravdu v kuchyni ještě jedna porce k mání?“ Tato situace se stane nedej bože dvakrát za sebou a stálý host se na nějakou dobu odmlčí či rovnou ztratí. A to je věčná škoda. Pro obě strany. Co kdyby to ale bylo naopak?

Představte si, že byste předem věděli kolik porcí jakých jídel pro stálé hosty navařit. V úplně ideálním případě byste měli za obědy i zaplaceno. Čte se to pěkně, co? Ono to je ale dokonce možné!  Majitelé podniků přesně takto využívají objednávkový systém Lunchdrive.cz už 6 let! Vychází tak vstříc stálým zákazníkům z okolí, i firmám, jejichž zaměstnanci si jejich podnik oblíbily natolik, že k nim chodí pravidelně na oběd. Neřeší tak „nedostatek“ porcí na obědovou nabídku, mnohem lépe plánují nákup surovin, samotnou přípravu jídel i lidské síly v kuchyni. Příjemným bonusem na závěr je i zvýšení obratu.

Jak na to?

Stačí se dohodnout se stálými hosty, že si budou jídla sami objednávat přes objednávkový systém Lunchdrive.cz. Vaší povinností bude nahrát dopředu jídelníček a pak si ohlídat výdeje. Zákazníkům můžete dokonce přes systém zasílat upozornění o speciálních akcích, novinkách či limitovaných nabídkách. Objednávat lze jednoduše přes internet nebo přes aplikaci v mobilu. Jestli se pak rozhodnete pro rozvoz jídel do firem v okolí, už bude na vašem rozhodnutí a kapacitě kuchyně.

Abyste si opravdu výše uvedené ověřili, zkuste si svůj podnik zaregistrovat na první 2 měsíce zcela zdarma. Používat systém můžete okamžitě. Bez instalací či bez dalších poplatků. Zjistíte pak, že vše, co jsme výše popsali, je opravdu možné.

Můžete zvednout i starý dobrý telefon a zeptat se na cokoliv, co vás napadne.