Nové zajímavé funkce a užitečná vylepšení #16

Slíbili jsme dodat do Vánoc tři nové vylepšení, takže tady je máte!

QR kódy

QR kódy zažívají svojí obrodu a proto jsme je i my přidali do systému, rodina RFID čipů, čárových kódů se nám před Vánoci pěkně rozrostla. Výdejové terminály tedy mohou odbavovat i Qrka, které se automaticky generují ke každému strávníkovi. Aby byla radost o to větší, tak jsme přizpůsobili výdejový terminál na mobilní zařízení. Stačí tedy rozjet výdejový terminál na mobilu či tabletu, povolit přístup ke kameře a můžete směle odbavovat jednoho strávníka za druhým bez připojené čtečky. Ideální pro firmy a provozy, které nepoužívají čipové karty, odbavování jídlonosičů i na potvrzení výdeje odběru jídla v restauraci.

Vlastní tabulky

Definovat si vlastní tabulky bylo rezonujícím tématem našich klientů. Každý chtěl zobrazovat jiné informace podle svých potřeb. Nedalo nám to, inspirovali jsme se a přenesli do sestav tuto myšlenku. Malá zelená tužka toto dokáže zařídit a uložit do prohlížeče nastavení všech sloupců s aktuálními daty. Malý krok v Lunchdrive, velký pro jeho klienty. 🙂

Telefon a mapy

Přidali jsme nedocenitelnou funkcionalitu pro majitele podniků s vlastním rozvozem, kteří jezdí podle tras v Lunchdrive. Přímo z aplikace se teď velmi jednoduše spojí se zákazníkem pomocí nové funkce aktivního volání a map. Adresa klienta je také nově přidaná a umožňuje vytvoření trasy přímo z aplikace buď na mapy.cz nebo google maps. Kdo chce využije, kdo nechce, díky novince předchozí sloupec skryje. Jak prosté, že? 🙂

Vlastní sestavy ve vyúčtování

Další vylepšení získalo také vyúčtování, kde se dají vytvářet vlastní souhrny pomocí zaškrtávacích polí a exportují se do pdf a excelu. Oceňují to obzvláště firmy, kde si rozdělují zaměstnance do více skupin a pak si potřebují stáhnout vlastní sestavy.

Odladili jsme také rychlost ukládání dat, dále jsme vylepšili uživatelské prostředí v kartě klientů a odstranili automatické rolování při změnách v jídelníčku, což jste náležitě ocenili a to nás hřeje u srdce.

Děkujeme za všechny zpětné vazby, náměty ke zlepšení a přejeme všem klidné a spokojené svátky!